Caro's Uitvaartbegeleiding
Met liefde geregeld

Reviews

Hoe kiest u nu een uitvaartverzorger die bij u past? En hoe weet u of diegene een waardevol afscheid weet neer te zetten en jullie wensen kan vertalen naar de dag van de crematie of begrafenis? Mond tot mond reclame is een goede manier. Maar wat nou als u of de mensen in uw omgeving nog weinig ervaring hebben met uitvaarten? Dan is het fijn om te kunnen lezen welke ervaringen anderen al met mij hebben gehad. Daarom enkele van de inmiddels al vele reviews die ik heb mogen ontvangen:


“Wat een geluk met Caroline”, “zo veel steun aan gehad”, “lekker een mensenmens”, “goed gevoel over”.


Het was een prachtig afscheid, alles klopte als een bus. Mooie bloemen, fijn en warm rouwbezoek, muziek , speeches en powerpoint deden de rest…, ook Caroline die de dienst leidde het was fijn om haar erbij te hebben.


Ik wil je via deze weg nogmaals bedanken voor de hele goede begeleiding bij de uitvaart van mijn oom. Je hebt niet te veel gesproken (sommige uitvaartbegeleiders hebben de neiging te veel te spreken), maar ook niet te weinig gesproken. Het was heel mooi gebalanceerd en bij de dingen die je gezegd hebt heb je precies de goeie worden gebruikt. Heel fijn. Dank je daarvoor.


“Caroline is een prettige vrouw, niet te sentimenteel, precies goed. Ze heeft voor ons klaar gestaan, dat was heel fijn, daarbij hadden we ook veel in eigen hand. Ze maakte een rustige indruk.”


Ik ben onder de indruk van de vakkundige, maar toch warm menselijke begeleiding.


“Het was fantastisch, wat is Caroline een lief vrouwtje, het klikte meteen!”


“Het was 100% geweldig en perfect geregeld! Wat is Caroline een lief, prachtig en professioneel mens!”


Van begin tot het eind was alles goed en heel vertrouwelijk. De samenwerking was uitstekend.


“Het was allemaal heel positief! We hadden een goede klik met Caroline. Caroline was echt
super, wat een lieve meid. Het was kleinschalig en informeel en niet te langdradig, heel fijn zo.”


“Het was een ontzettende fijne ervaring met Caroline, we zijn goed begeleid. Caroline was heel rustig en heel betrokken. We kijken er goed op terug, de uitvaart deed echt recht aan mijn vader. Er waren korte lijntjes, we konden appen en we kregen tips.”


“De uitvaart was goed geregeld, perfect! Het is allemaal plezierig verlopen, Caroline is gewoon een plezierige vrouw, geen stijve lakei met een zwart pak aan gelukkig, daar waren we erg blij mee.”


“De uitvaart en de begeleiding van Caroline verliep prettig. We konden vragen stellen en Caroline dacht mee. Ook het meedenken over de kosten, zodat er geen verrassingen zouden zijn achteraf, vonden we heel fijn. Er kon veel, we waren heel tevreden.”


“We waren uiterst tevreden, het was allemaal mooi en goed geregeld. Caroline heeft het zo goed gedaan, ze heeft keihard gewerkt. Het was net alsof ze één van ons was. Alles kon geregeld worden, zelfs ’s nachts stuurde ze nog antwoorden via de app of mail. Caroline was erg toegewijd.”
“Ik heb Caroline al diverse keren aanbevolen bij mensen, dat heeft ze verdiend.”


Hartelijk dank, ook namens de familie voor de perfecte begeleiding van de uitvaart van mijn vader. Tijdens het telefoongesprek ontstond er al direct een vertrouwensband. Alle familieleden waren na het overlijden van mijn vader zeer verdrietig en gestrest, dan is een warme ondersteuning zoals jij die gegeven hebt van groot belang. Mocht er iemand ooit aan mij vragen of ik iemand weet die op een zeer professionele en liefdevolle wijze een uitvaart kan begeleiden, zal ik jou direct noemen.
Ook jouw gedicht was prachtig en heel passend.


“Een dikke 10 voor Caroline! Zelden meegemaakt dit! Het was ons heel goed bevallen, we hadden geen enkel punt van kritiek. Vooral de persoonlijke benadering vonden we heel fijn.


“Het was geweldig!
Caroline is een supervrouw! Ze was medelevend, maar ook weer niet té medelevend. Ze was
empathisch, maar ook zakelijk. Raar gezegd misschien, maar je zou haar bijna bij iedereen
aanraden.


“Voor zover je dit kan zeggen over een uitvaart: het was een topbegrafenis! We zijn helemaal
ondersteund door Caroline. Het was heel mooi. Zij heeft het allemaal in goede banen geleid, we zijn vol lof!”


Bij deze nogmaals bedankt voor de hulp, steun en wegwijs de afgelopen weken.
Want mede dankzij jou persoonlijke en liefdevolle inzet hebben familie, genodigden, vrienden en bekenden van onze vader een mooi en persoonlijk afscheid meegemaakt !!!!
We begrijpen heel goed dat ma had aangegeven om jou te vragen alles te begeleiden.


Caroline, er zijn geen woorden voor op de wijze waarop jij ons hebt begeleidt na het plotselinge verlies van onze zoon! Bedankt!