Caro's Uitvaartbegeleiding
Met liefde geregeld

NuNazorg

Tot en met de dag van de uitvaart staat Caro's Uitvaartbegeleiding voor u klaar om al uw vragen en wensen om te zetten in antwoorden en een mooi afscheid. Een week of 2 á 3 na de uitvaart wordt u door ons/mij gebeld om te vragen hoe het met u gaat, hoe u terugkijkt op de uitvaart en of we nog ergens mee kunnen helpen? Bijvoorbeeld in de vorm van een dankbetuiging in de krant of via kaartjes of het bestellen en vullen van een urn. Desgewenst komen we nog een keer langs.

Tijdens de week van de uitvaart en zeker erna wordt u geconfronteerd met allerlei praktische zaken die dienen te worden opgezegd of omgezet.  Een web waarin u soms behoorlijk kunt verdwalen. Gelukkig worden veel instanties al automatisch, door de gemeente waarin het overlijden heeft plaatsgevonden, geïnformeerd. Desondanks kunnen er zaken zijn waar u tegenaan loopt en in vastloopt. Praktisch gezien, maar ook emotioneel gezien. 

U ontvangt van ons een handig boekje 'Zorgen erna' waar al veel in beschreven wordt. Maar omdat wij na de uitvaart weer onze tijd en aandacht nodig hebben voor andere nabestaanden om samen een betekenisvol afscheid te creëren, hebben wij een samenwerking met NuNazorg. Wij hebben hier contact met een vaste medewerkster Roely Fransen. Zij neemt een week of 6 á 8 na de uitvaart contact met u op en heeft veel kennis op het gebied van verlies en rouwverwerking. De ervaring leert dat een aantal weken na de uitvaart het verlies begint in te dalen. De mensen om u heen zijn alweer over gegaan tot de orde van de dag terwijl voor u de tijd stil lijkt te staan. Ondertussen dient u van alles te regelen en te organiseren. Dit terwijl uw hoofd hier niet naar staat.

NuNazorg helpt, indien gewenst, met het vinden van antwoorden en oplossingen. Geheel vrijblijvend en zonder kosten (deze nemen wij voor rekening) bieden zij een luisterend oor en helpen zij waar nodig.

Op deze manier hopen wij u tot steun te kunnen zijn in deze fase van uw leven.