Caro's Uitvaartbegeleiding
Met liefde geregeld

Het overlijden van een dierbare kan een ingrijpende en emotionele gebeurtenis zijn. Zeker als dit overlijden heel onverwacht komt. Goed afscheid nemen op een manier die bij u of de overledene past is dan belangrijk.

Simpel en zonder poespas? Uitgebreid en van alles erop en eraan? In de aula van het crematorium of op het biljart van zijn favoriete stamcafé? Bij Caro's Uitvaartbegeleiding is ervaring en kennis in huis om zorg te dragen voor een passend, warm en liefdevol afscheid. Op een laagdrempelige, losse wijze luisteren we graag naar uw wensen en staan wij u met liefde bij in deze hectische periode waarbij veel beslissingen in korte tijd genomen moeten worden. Daarbij kijken wij liever niet naar hoe het hoort, maar hoe u het wenst!

  

 


Kernwaarden 

Caro's Uitvaartbegeleiding

Betrouwbaar, integer, laagdrempelig, creatief, meedenkend, perfectionistisch, empathisch. Enkele van de normen en waarden waar wij voor willen staan. Wij willen niet dat een afscheid 'netjes geregeld' was. Wij willen dat u nog lang een goed gevoel houdt aan het laatste tastbare, die laatste herinnering. Zodat u mede daardoor de volgende moeilijke stappen kunt zetten zonder uw dierbare fysiek in uw midden.


Regelgesprek:

We nemen de tijd om goed naar uw wensen te luisteren en een passend en betekenisvol afscheid te realiseren.

In het eerste (regel)gesprek bespreken we alle facetten die komen kijken bij de dag van de crematie of begrafenis. Dit gesprek duurt gemiddeld twee uur. Een intensief gesprek dus. Hierna kunt u echter vele dingen loslaten in onze handen. Waardoor u zich kunt richten op het afscheid nemen.