Caro's Uitvaartbegeleiding
Met liefde geregeld

Uitvaartkosten en opvraag van een begroting  

Elke uitvaartonderneming heeft een eigen aannametarief. Laat u echter niet door een laag aannametarief misleiden. Elk aannametarief is namelijk verschillend van inhoud waardoor u aan het einde van de rit onvoordeliger uit kunt zijn. Het kan zijn dat u een laag bedrag krijgt voorgeschoteld, maar dat uiteindelijk blijkt dat u ook een flink bedrag betaalt voor de uitvaartverzorger op de dag van de uitvaart.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken welke ondernemer bij u en de wensen past. Bij een uitvaart is de uitvaartverzorger nauw betrokken bij u en uw eventuele familieleden. Dan is het natuurlijk wel fijn dat dit iemand is waar u een klik mee voelt en waar u vertrouwen in hebt. Wij proberen zo laagdrempelig mogelijk te zijn met een goede bereikbaarheid op elk uur van de dag. Stuurt u laat in de avond nog een whatsapp of e-mail, dan is de kans groot dat deze gelijk beantwoord wordt. Service en ontzorgen staan dan ook hoog in het vaandel.

In ons aannametarief is inbegrepen:

Het bespreken, regelen en uitvoeren van de uitvaart, waaronder begeleiding en adviseren van familie, benodigde controles van overledene/opbaring (thuis of op het uitvaartcentrum), vervullen van wettelijke formaliteiten (verzamelen overlijdenspapieren en aangifte van overlijden in gemeente van overlijden). Voorts, ongeacht of van de volgende diensten gebruik wordt gemaakt: voorbereiden afscheidsbijeenkomst (incl. verzorgen draaiboek, muziekbestanden, opening- en slotwoorden, excl. maken van de fotopresentaties tijdens het afscheid), facilitaire werkzaamheden m.b.t. opbaar- en/of afscheidslocatie, administratie-, telefoon- en reiskosten.

Wij leveren gratis een condoleanceregister en professionele nazorg door onze nazorgconsulente.

Wij hebben in de regio Zeeland een gemiddeld aannametarief en zijn dus niet de goedkoopste (maar zeker ook niet de duurste). U krijgt hiervoor een persoonlijk betrokken uitvaartverzorger die uw aanspreekpunt is en blijft. Daarnaast denken wij graag mee in uw budget en proberen de kosten waar mogelijk zo laag mogelijk te houden. Is er een uitvaartverzekering? Ook dan kunt u bij ons terecht. Hebt u elders een pakketverzekering in plaats van een geldverzekering? Dan bent u financieel soms beter uit als u kiest voor de onderneming die vastzit aan dit pakket. Wij geven hierin altijd een eerlijk en transparant advies. U bent echter te allen tijden vrij om te kiezen voor de uitvaartonderneming van uw keuze. De pakketverzekering wordt dan omgezet in een geldbedrag door de verzekeraar.

De hoogte van de totale kosten is van vele factoren afhankelijk. Bijvoorbeeld het aantal genodigden, een stille crematie of een groots afscheid, hoeveelheid kaarten, wel of geen advertentie, bloemen, catering, plaats van het afscheid en vele andere keuzes. Wenst u een passende begroting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Liever een gesprek aan huis om uw wensen vast te leggen? Wij helpen u met alle liefde. Zo houdt u zelf de regie over uw afscheid. 

Wij krijgen ook steeds vaker de vraag langs te komen om een uitvaart te bespreken die wellicht nog jaren kan duren. En gelukkig maar natuurlijk. Echter door onze drukke agenda's is dit soms lastig in te plannen. Daarnaast is het dan natuurlijk de vraag of uw wensen niet veranderen over een aantal jaar. We kunnen u daarom ook vrijblijvend een wensenboekje toesturen. Hierin kunt u aangeven hoe u uw afscheid voor u ziet. Wilt u worden begraven of gecremeerd. Wilt u bloemen en zo ja welke. Welke kist zou u mooi vinden en welk vervoer is gewenst. Wie zijn wel en niet welkom bij het afscheid en wilt u dat iedereen afscheid van uw lichaam mag nemen of alleen de naaste familie? Zo heeft u een handig document altijd bij de hand voor als de situatie zich voordoet. Handig voor uw naasten. U kunt het boekje aanvragen via het tabblad 'contact'.

Telefonische inlichtingen of per e-mail zijn uiteraard ook mogelijk.